Weboldal az Ön szervezete igényeire szabva, a mai kor gyorsan változó kihívásaihoz igazodva. 

Ahhoz, hogy szervezete sikeres legyen, elengedhetetlen egy jól kereshető és működő weboldal, ahol a látogató könnyen eligazodik és  naprakész információkat talál vállalkozásáról, a forgalmazott termékekről, a szolgáltatásokról.

Cégünk vállalja minőségi és egyedi weboldal készítését, fejlesztését és üzemeltetését, valamint meglévő weboldal újratervezését az Ön elképzeléseivel összhangban.

Előzmények

Cégünk fennállása óta számos weboldalt készített, kiemelt partnereink a különböző  önkormányzatok (települési, megyei), megvalósítottuk az élethelyzet alapú portált a települési önkormányzatok igényeihez igazodva, de ahogy változik a világ, úgy változnak a weboldalak és a hozzájuk kapcsolódó szervezeti és látogatói igények is. 

Az önkormányzati weboldalak fontos eleme a napi szinten megjelenő hírek, a lakosság és vállalkozások számára elengedhetetlen információk és a települési szempontból meghatározó dokumentumok elérése (jegyzőkönyvek, településrendezési tervek, fejlesztési tervek).

Egy céges honlap célja sokrétű, egyrészt egy online ismertető arról, hogy mivel is foglalkozik a vállalkozás, bemutatásra kerülnek a szolgáltatások, az előállított vagy forgalmazott termékek, de egy webáruház üzemeltetése is létfontosságú lehet, hogy új vásárlókat érjen el a cég.

Szolgáltatások bemutatása

Minden eset más és más, ezért a fejlesztés megkezdése előtt fontos meghatározni a weboldal célját, a célközönséget, hogy a tervezés és honlap fejlesztés ezekhez igazodva valósuljon meg. 

Az általunk készített weboldal, új látogatókat, új ügyfeleket és forgalmat hoznak, ismertté tesznek, és segít elérni a célközönséget,  népszerűvé teszi a termékeidet, szolgáltatásod és a szervezetedet ezáltal generálva a növekedést. 

Weboldal fejlesztés – menetrend

Konzultáció

Első lépésként egy részletes konzultáció keretében megismerjük az ügyfél elvárásait, meghatározzuk a célokat és igényeket, ezáltal létrehozva egy minél pontosabb weboldal koncepciót. 

Tervezés és megvalósítás

Az oldal struktúrájának tervezése, a menürendszer összeállítása, amennyiben a cégnek van arculati kézikönyve, ahhoz igazodó felhasználói élmény és dizájn kerül kialakításra. Folyamatos kommunikáció mellett az első terveket az ügyfél visszajelzései alapján készítjük. 

Tartalom 

A régi honlapról az új honlapra a tartalmak átemelése már a végleges oldalstruktúra meghatározása után történik, ezzel párhuzamosan készülnek az új tartalmak. Ez magába foglalja a szövegek, képek, videók és egyéb online tartalmak készítését és átemelését az oldalra. A tartalmak optimalizálása a SEO szempontjából is fontos.

Biztosítjuk a reszponzív megjelenést, az ügyfél igényeinek megfelelően meghatározzuk, hogy hogyan jelenjenek meg a tartalmak különböző eszközökön. 

Tesztelés

Az oldal működésének tesztelése az elérhető legnagyobb böngészőkben és különböző eszközökön. A visszajelzések alapján finomhangoljuk az oldalt, hogy a felhasználói élményt maximálisan optimalizáljuk.

Üzemeltetés, support

Az elkészült oldal publikálása, oldal használatának bemutatását követően átadjuk az irányítást az ügyfélnek. A weboldal éles indítását követően folyamatos fejlesztői támogatást biztosítunk, amely kiterjed az üzemeltetésre, karbantartásra és hibaelhárításra is, ezáltal biztosítva az egyenletes és hatékony működését az oldalnak.