Minőségpolitikai nyilatkozat

Az eKÖZIG Zrt tulajdonosainak, vezetésének és valamennyi munkatársának meggyőződése, hogy a részvénytársaság sikereinek, hosszútávon kiegyensúlyozott fejlődésének és eredményes működésének elengedhetetlen feltétele az Ügyfelek megelégedettsége. Eddigi működésünk során folyamatos fejlesztéssel, az innováció talaján, mindvégig ezt szem előtt tartva dolgoztunk, melyet sikeres, a partnereink számára végrehajtott fejlesztéseink is igazolnak.

Ennek érdekében az ISO 9001:2015 szabványban foglaltaknak megfelelő minőségirányítási rendszert alkalmazunk, melynek kapcsán megfogalmaztam az eKÖZIG Zrt minőségpolitikai jelmondatát:

„Értéket a partnereknek”

Ez számomra és a részvénytársaság valamennyi munkatársa szemében azt kifejezi, hogy munkánkat szakmailag magas színvonalon, lelkiismeretesen, legjobb tudásunk szerint, tisztességesen és becsületesen végezzük, mindvégig prioritásként kezelve az Ügyfelek igényeit, biztosítva az elvárt kimenetet, minimalizálva a kockázatot. Célunk a részvénytársaság által alkalmazott eljárások, technológiai módszerek, erőforrások folyamatos korszerűsítése, megújítása, illeszkedve az információs technológiai ipar gyors fejlődéséhez. Arra törekszünk, hogy elvégzett munkánkhoz minden esetben bátran és emelt fővel adhassuk nevünket s Ügyfeleink megelégedettsége visszaigazolja mindezt.

Dr. Pázmányi Sándor

vezérigazgató