Híreink

Komplex együttműködő okos szenzorhálózat kialakítása

2017. június 1.

Cégünk sikerrel pályázott a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül „Prototípus, termék-, technológia- és szolgáltatásfejlesztés” tárgyában.

Rugalmas foglalkoztatás bevezetése az eKÖZIG Zrt.-nél

2017. május 26.

Cégünk sikerrel pályázott a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül „A RUGALMAS FOGLALKOZTATÁS ELTERJESZTÉSE A KONVERGENCIA RÉGIÓKBAN - RUGALMAS, CSALÁDBARÁT FOGLALKOZTATÁSI MÓDSZEREK BEVEZETÉSE A MUNKÁLTATÓKNÁL” tárgyában.

Kellemes Ünnepeket és Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet Kívánunk!

2016. december 22.

Köszönjük az egész éves együttműködést, az új évre kívánunk sok boldogságot, egészséget, személyes és munkahelyi sikereket.

Komplex együttműködő okos szenzorhálózat kialakítása
Rugalmas foglalkoztatás bevezetése az eKÖZIG Zrt.-nél
Elektronikus közigazgatás felsőfokon

A debreceni székhelyű eKÖZIG Regionális Informatikai Szolgáltató Központ Zrt. felismerve az információs társadalom kihívásait, megalakulásától kezdve kiemelt figyelmet fordít a magyar közigazgatásban jelenlévő, informatikai eszközökkel támogatható folyamatokra. A központi közigazgatás szervei részére is szerteágazó kutatási és fejlesztési tevékenységet végzünk, ezek közül a közigazgatás-korszerűsítéshez kapcsolódó folyamatmodellezés, alkalmazásfejlesztés emelhető ki.
Zöld Technológia Klaszter