Felhasználó-barát minősítést nyert a www.hajduszoboszlo.eu

Az eFestival verseny díjazottjai között szerepelt idén az eKözig Zrt. fejlesztése is.

2014-ben az Informatika a Társadalomért (Infotér) Egyesület  és a Magyar Tartalomipari Szövetség (MATISZ) együttműködve rendezte meg a hazai online és a multimédia szakma kiváló digitális tartalomfejlesztési gyakorlatát bemutató eFestivalt.

A cégünk által készített http://www.hajduszoboszlo.eu/ portált dr. Mlinarics József a Magyar Tartalomipari Szövetség elnöke ajánlotta a versenyre, ahol a szakmai zsűri értékelése alapján felhasználó-barát minősítést nyert.
A TÁMOP 2.4.5-12/3. projektben Hajdúszoboszló és az eKözig Zrt. együttesen pályázott, amelynek keretében az önkormányzat már meglevő portáljainak egységesítését, új portál kialakítását, ezen belül is a tartalom élethelyzetekhez igazítását, online időpontfoglalás létrehozását, az önkormányzat és az intézményi kapcsolatok elektronizálását, és a vállalkozói szféra számára az adatszolgáltatási kötelezettség online bejelentési lehetőségének megteremtését vállalták. Az így kifejlesztett portál az önkormányzat már meglevő honlapjait egyesíti, az eddigiektől eltérő szemléletmódot követve.

Élethelyzet-alapú portálunk az idei Országos Jegyző-Közigazgatási Konferencián is nagy sikerrel szerepelt és egyre nagyobb körben válik ismertté az önkormányzati szektorban.